BESKRIVELSE AF OPGAVER MoPF

INDGANG: I indgangen sælger du billetter (armbånd) til festivalen og billetter til mad samt udleverer armbånd til frivillige og gæster. Indgangen er åben fra torsdag kl 17.00 og hver dag fra kl 9,00 til ca 22 undtagen søndag hvor indgangen lukkes kl 11. Vagtplan lægges så snart der er tilmeldte nok til at dække vagterne. Der er mindst to på vagt af gangen. Der laves vagtplaner så snart der er tilmeldte nok til at dække vagterne. Vi forventer at kunne sende vagtplan ud 30. juli. Alle der arbejder i indgangen er velkomne til at hjælpe med at pakke den sammen søndag kl 11.

Har du mulighed for at indgå i et team (16+) er det godt, da der er kasseapparater som skal benyttes korrekt, og der er brug for nogen der er gennemgående og kan blive introduceret på forhånd og introducere videre til dem der har 8 timers vagter. Kan du komme torsdag morgen og være med til at færdig indrette indgangen, vil det være dejligt. De der er her torsdag kl 15 mødes i indgangen til intro.
Kasseapparaterne tømmes regelmæssigt for penge.

I indgangen har man en venlig og imødekommende åbenhed overfor alle der kommer. Der lægges en god stemning ud og folk vil føle, allerede når de køber billet / får armbånd, at dette er en magisk festival. Indgangen fungerer også som info. Der vil ligge en manual og der er teamfolk, der er bekendt med procedure.


BAR: der er en bar midt på festivalpladsen, en bar på Williams mark og en satellitbar ved Danseladen (få varer, mindre tid åben). Du skal sælge fadøl med mere, sandwich, suppe, kaffe og lagkage og andet godt. Baren er åben fra torsdag kl 17.00 og hver dag fra kl 10,00 til ca ?? undtagen søndag hvor kun baren på Williams mark er åben fra 9 - 12. Vagtplan lægges så snart der er tilmeldte nok til at dække vagterne. Der er mindst to på vagt af gangen i hver bar. Når festivalen afrundes søndag formiddag hjælper alle bar-folk med at rydde barerne op, se manual i hver bar.

Har du mulighed for at indgå i et team (16+) er det godt, da der er kasseapparater som skal benyttes korrekt, og der er brug for nogen der er gennemgående og kan blive introduceret på forhånd og introducere videre til dem der har 8 timers vagter. Kan du komme torsdag morgen og være med til at færdig indrette barene, vil det være dejligt. Hvis du kan komme endnu før er det bare skønt, for barerne skal bygges op. De der er her torsdag kl 14 mødes i festivalplads – baren.

I baren har man en venlig og imødekommende åbenhed overfor alle der kommer. Der lægges en god stemning ud og folk vil føle, at dette er en magisk festival. Der vil ligge en manual i hver bar og der er teamfolk, der er bekendt med procedure.

Der laves vagtplaner så snart der er tilmeldte nok til at dække vagterne. Vi forventer at kunne sende vagtplan ud 30. juli


ANDET: måske har du haft en tjans i tidligere år, som ikke er beskrevet men som du gerne vil have. Skriv i bemærkninger hvad det er og vi snakker om det.

Før / efter festival starter søndag kl 11.00 og vi arbejder med alt hvad der skal laves, så festivalen er klar torsdag. Vi håber meget at der er nogen der melder sig til madholdet og vil sørge for morgen –frokost – aftensmad for det har vi i høj grad brug for. Ellers er opgaverne mangeartede fra opbygning af barer, rejsning af telte, rengøring af alt fra lageret, bygge og klippe hæk, sætte lys og alt muligt…. Der er travlt og om aftenen efter maden mødes vi i Bålhuset til en kop øl eller kaffe og en sang.
KØKKEN: På køkkenholdet kan man lave: morgenmad og oprydning – smøre sandwich og oprydning – (lag)kager og oprydning – aftensmad og oprydning. Skriv gerne under bemærkninger hvad du helst vil.
Morten er chef i køkkenet og står for planlægning og indkøb sammen med Ingrid, der står for al veganer-maden. Jesper Korshøj er medkok og står for maden den ene aften. Morten planlægge hvad sandwich skal bestå af og der vil være tydelig beskrivelse af, hvad der skal i. Der vil være en sanwichtovholder til at sætte gang i sanwich-smøre holdet. Du vil blive sat i gang af Morten eller Jesper, hvis du melder dig til aftenholdet. Om morgenen er der en tovholder der kender til hvad der skal laves. Der er en KAGE – tovholder der sætter gang i kage-bage-holdet.
Der godt flow i bageriet – smøreriet etc.. Lagkager, sandwich mm skal leveres i de enkelte barer til salg.
Der laves vagtplaner, så snart der er tilmeldte nok til at dække vagterne. Vi forventer at kunne sende vagtplan ud 30. juli. Folk der arbejder i køkkenet er velkomne til at komme og hjælpe med at pakke køkkenet ned søndag kl 12.

RENHOLDET PLADSEN: Vi har tre mand Flemming Bo, Jonas og Christian på RENHOLDET PLADSEN og skal bruge en mere. Du skal melde dig som TEAM (16+) hvid du ønsker denne tjans. Kasser med flasker, dåser mv samles og gøres klar til flaskepant afhentning. Poser med affald snøres til og lægges på trailer til bortskaffelse hos affaldsselskabet. Pladsen tjekkes for affald, så her hele tiden er pænt.


RENGØRING AF WC/BAD: Hver ca 4 timer skal der gøres rent på 6 toiletter samt ved vaske mm. Der vil være et vagtskema, hvor man arbejde 2 timer af gangen. Der skal rengøres vaske, toiletkummer, gulv, tømmes spande og der skal sørges for wc-papir på alle 6 steder. Der skal se pænt ud. Der vil hænge en manual ved rengøringsremedierne. Der laves vagtplaner så snart der er tilmeldte nok til at dække vagterne. Vi forventer at kunne sende vagtplan ud 30. juli.


TRAFIKVAGT: MARTIN er tovholder på trafik. På udvalgte steder ved vejen skal der stå folk og hjælpe, informere festivalens gæster / kunstnerne hen hvor de skal parkere. Der skal udleveres parkeringtilladelser mv.. Der laves vagtplaner så snart der er tilmeldte nok til at dække vagterne. Vi forventer at kunne sende vagtplan ud 30. juli.


PLADSMAND: Vi har Mogens og Steen på pladsen til mangeartede opgaver. Vi kan bruge en mand mere. Opgaver vil feks være at hjælpe med at flytte rundt på borde og stole i Viseteltet, når der skal være forskellig slags indretning, at Annekset ordnes løbende, så man kan sidde ved borde og stole, at der er spande med vand ved alle bålfade, etc…..
MoPF- Shop Musik over Præstø Fjord har en butik hvor man kan købe forskelligt tøj med Jesper Berring’s MoPF tegninger på. Her er også CD-salg samt madbilletsalg mellem 17 – 18.30 fredag og lørdag.Har du mulighed for at indgå i et team (16+) er det godt, for der er brug for nogen der er gennemgående og kan blive introduceret på forhånd og introducere videre til dem der har 8 timers vagter. Kan du komme torsdag morgen og være med til at færdig indrette MoPF-Shoppen, vil det være dejligt. De der er her torsdag kl 17 mødes i MoPF-Shoppen.

I MoPF-Shoppen har man en venlig og imødekommende åbenhed overfor alle der kommer. Der lægges en god stemning ud og folk vil føle, at dette er en magisk festival. Der vil ligge en manual. MoPF-Shoppen er åben på andet år, så der er god mulighed for at være med til at præge, hvordan vi gør. Der laves vagtplaner så snart der er tilmeldte nok til at dække vagterne. Vi forventer at kunne sende vagtplan ud 30. juli. Alle der arbejde i MoPF-shoppen er velkomne til at hjælpe søndag kl 12 med at pakke den sammen.