Tilmelding som frivillig på Musik over Præstø Fjord 2017

Foreningen har brug for alle gode kræfter for at have festivalen klar til 10. august, afholde den og nedtage den efterfølgende. Vi starter søndag 6. august kl 10.00 og slutter onsdag 16. august kl. 17.00.
Der er mange gode folk der kommer år efter år og tager en tjans og tak til dem, men der er plads til flere, for festivalen vokser.

Du får:
• Gratis armbånd for 8 timers arbejde under festivalen.
• Gratis armbånd og mad under festivalen for arbejde min. 16 ..timer under festivalen ( TEAM )
• Gratis armbånd til festivalen for arbejde i 5 døgn før / efter ..festivalen (arbejde før / efter festivalen, giver ikke mad ..under festivalen, men mad før / efter)
• Gratis armbånd og mad under festivalen 5 døgn før / efter ..festivalen + 8 timer under festivalen

Du tilmelder dig ved at udfylde blanketten. Sæt gerne flere flueben, vi forsøger at opfylde folks ønsker om, hvad de helst vil arbejde med, men det kan ikke altid lade sig gøre.
Vælger du at være TEAM, er du med til at sørge for at vagtplanen holder og at TEAMet fungerer. Vi ringer til dig, når vi er ved at have et hold, så vi kan snakke om tjansen.
Vælger du 8 timer, så får du en mail 1. august med vagtplan, som også ligger i indgangen, hvor du får dit armbånd ved ankomst.
Beskrivelse af de enkelte tjanser klik her
Man skal under bemærkninger skrive ankomst og hvornår man tager afsted igen, så vi kan lægge vagtplan.Tag et hvil .................og stå op til en kop kaffe 


Hvis ikke blanketten IKKE virker så
skriv en mail med følgende info:
KLIK HER

Skriv dine ønsker:
navn,
postnr.
mobil
antal timer - 8 eller 16,
køkken,
indgang,
bar,
andet,
opsætning/ nedtagning,
hvis du under festivalen vil arbejde
16+ timer (team) -
samt ankomst og afrejse.