Aktiviteter

Medbring musikinstrumenter, dansesko og din glade sangstemme.
Tre scener vil danne udgangspunkt for spil, dans og sang. De udøvende kunstnere vil være professionelle og til dels fritidmusikere. Der vil være en scene med dansegulv i en gammel lade af træ kaldet ’Danseladen’. Her er der plads til større bands og grupper med god plads til at danse.


Udendørs vil der være en scene med dansebane, hvor grupper eller solospillemænd kan skrive sig på åben scene og spille til dans. Udendørs dansebane ser man ved tilsvarende Spilletræf i Norge og Sverige. Som et særkende for Træffet vil denne dansebane være opbygget rundt om et ’Dansetræ’, som der var tradition for i tidligere tider i Danmark. Her kan dansere nyde at danse under sommerhimlen, og under sejl opsat som værn mod sol og tungt dugfald.
Mange forskellige nordiske toner og dansetrin kan opleves på Musik over Præstø Fjord.
I dagtimerne vil der være workshops med profes-sionelle instruktører indenfor genrene, også for børn. Desuden vil der være handi(cap)dans for børn og for voksne.
Døgnet rundt vil der overalt være mulighed for jam og buskspil på alle niveauer, hvor det professionelle miljø mødes og blandes med fritidsmusikere og sangere. Her er plads til at alle kan lege med musik i naturen.


Derudover bliver der et telt med en scene til visesang og mere intime lyttekoncerter. Her skal både være mulighed for fællessang og for, at folk kan synge for – og lytte til – hinanden.

Der er mange gode oplevelser for børnefamilier. Spejderne kommer og laver snobrød mm og inde på naturlepladsen i skoven sætter de en svævebane op børnene kan prøve. der vil være boder med ansigtsmaling, smykker og andre ting og sager.
trænger du til at slappe lidt af, så læg dig en stund i hængekøjen, mens børnene leger på hoppepuden ved børneteltet, hvor der findes gøglerkasse og meget andet.
Du kan også vælge at få massage i YSG klinikkens massage telt. Yrsa har stiftet to børnehjem i Indien som overskuddet går til.

 
 
 

Tilbage...